Automatiseren

We zijn zeer ervaren in het automatiseren van industriële processen en administratie- en sorteersystemen. We ontwikkelen daarvoor de software en steeds vaker webapplicaties. Meestal nemen we het hele proces, van advies tot oplevering, voor onze rekening. De toepassingen zijn altijd efficiënt en gebruiksvriendelijk. En laten zich eenvoudig aanpassen en uitbreiden.

Automatiseren start met het inventariseren van eisen en wensen van de klant. We nemen daar de tijd voor en leggen ze vast. Daarna volgt het functioneel ontwerp en presenteren we de ‘look and feel’ van het programma. Is de klant tevreden, dan start de bouw van de applicatie. Voor oplevering wordt uitgebreid getest. Betrokken medewerkers kunnen bovendien een training krijgen.

Vanzelfsprekend zit er garantie op onze oplossingen. Mocht er onverhoopt iets niet werken zoals verwacht dan zorgen we daar alsnog voor. Daarnaast kunt u een servicecontract afsluiten dat u recht geeft op: periodiek onderhoud, contact buiten kantooruren, assistentie bij problemen binnen de afgesproken tijdslimiet en technische ondersteuning op locatie.