OMRON AIV: Autonomous intelligent vehicle

Autonomous Intelligent Vehicles (AIV’s) worden steeds meer door bedrijven geïntegreerd in hun organisatie voor het transporteren van producten. De nieuwste generatie mobiele robot (Autonomous Intelligent Vehicles – AIV) verplaatst zichzelf autonoom door een ruimte, zelfs als er constant bewegingen zijn van heftrucks en mensen. Het is een methode om sneller, foutlozer en goedkoper te werken.

Robot AIV 768x576 - AIV: Autonome, intelligente voertuigen

AIV Mobiele robots

AIV’s zijn bij uitstek geschikt voor het automatisch transporteren van producten en vereisen geen speciale, kostbare en tijdrovende aanpassingen van de infrastructuur. AIV’s rijden autonoom door de ruimet zonder een track. De doorvoersnelheid wordt verhoogd en medewerkers kunnen zich richten op werkzaamheden waarvoor menselijke vaardigheden noodzakelijk zijn.

fleet img - AIV: Autonome, intelligente voertuigen

Mogelijkheden & voordelen:

  • Het is niet nodig om het pad vooraf te programmeren.
  • Lokaliseert zichzelf met on-board pc.

Enterprise Manager is een netwerktoepassing dat zorgt voor coördinatie van mobiele robots en tegelijkertijd traceerbaarheid, taakverdeling en verkeerscontrole voor de hele vloot biedt.

Meer weten over de Hexapole AIV: Autonome, intelligente voertuigen heeft u een vraag of wilt u gewoon een kopje koffie drinken?

 Of bel direct met 072 – 303 40 50

Neem direct contact op!

Vraag naar meer informatie over de Cloud oplossingen en de mogelijkheden voor u!

Voor deze bedrijven verlenen wij al diensten: