Hexapole Automatisering BV is op zoek naar een

Financial Controller / Administratief Medewerk(st)er    24-32 uur

Zie jij uitdaging in het organiseren van de financiële administratie? Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega voor 24-32 uur per week.

Doel

Het doel van de Financial controller is om Hexapole financieel gezond te houden, zodat de organisatie kan blijven groeien. Dit wordt gewaarborgd door de volledigheid, juistheid, tijdigheid van de financiële administratie ten alle tijde te blijven bewaken en tijdig en professioneel inzicht te geven aan het management.

Wat ga je doen?

Eigenlijk alle onderdelen van de boekhouding, behalve de loonadministratie, die hebben wij uitbesteed.

 • Verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de gehele administratie (bank, crediteuren en debiteuren) van de 3 BV’s.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van de interne rapportages.
 • Verantwoordelijk voor het (laten) opstellen en tijdig indienen en betalen van de fiscale aangiften.
 • Beheren, uitvoeren en optimaliseren van het volledige facturatieproces rondom detachering, projecten, serviceabonnementen en verkoop hardware.
 • Werkt nauw samen met het management en de externe accountant.
 • Verder werk je heel zelfstandig en kan je het eigen werk goed organiseren.

Wie ben jij?

Jouw ambitie is om een rots in de branding te worden voor het management als het gaat om financiële zaken. Bewust van de noodzaak van betrouwbare cijfers, ga jij ervoor om de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de administratie te waarborgen. Dit is namelijk de basis voor betrouwbare managementrapportages die het uitgangspunt vormen voor het management voor het bepalen en bewaken van doelstellingen.

Je houdt ervan om cijfers te analyseren, afwijkingen te signaleren, risico’s en ook mogelijkheden en verbeteringen. Uiteindelijk zal jij het management hierin, gevraagd en ongevraagd adviseren, waarbij het bewaken van budgetten en de financiële continuïteit altijd in jouw achterhoofd zit, in hoeverre lopen we financiële risico’s, in hoeverre zijn de plannen haalbaar en hoe kan er bijgestuurd worden, dat wordt jouw toegevoegde waarde aan de organisatie.

De IT-branche waarin je komt te werken word je ook enthousiast van. Het gaat namelijk niet alleen om de cijfers, maar het verhaal wat de cijfers vertellen en hiervoor is interesse een noodzaak.

Daarnaast ben je oplossingsgericht en vind je het interessant om hét aanspreekpunt binnen de organisatie te zijn op jouw vakgebied. Uiteraard zijn er plekken waar jij je vragen kwijt kan, maar je werkt niet in een financieel team, dus jouw inbreng heeft grote waarde.

Wat bieden wij?

 • Een groeiende organisatie met fijne en gemotiveerde collega’s.
 • Een uitdagende functie, waarvoor je niet fulltime hoeft te werken.
 • Collectieve pensioenregeling, 100% op kosten van werkgever.
 • Een laptop van de zaak.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een salaris tussen € 2.250,- en € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van aantal uur en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd?

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan het profiel?

Stuur je sollicitatie met motivatie naar Bas Bloemink via [email protected]. Heb je vragen? Bel dan naar: 072 303 40 50.

Stockfoto’s door Vecteezy