SUPERNEL
zakelijk glasvezel
in Alkmaar en
Heerhugowaard

Zakelijk glasvezel nu beschikbaar in regio Alkmaar en Heerhugowaard

Wil jij met jouw bedrijf supersnel en betaalbaar zakelijk glasvezel in regio Alkmaar en Heerhugowaard? Netwerkbeheerder DELTA Fiber gaat in samenwerking met Hexapole Automatisering glasvezel aanleggen op jouw bedrijventerrein. 

DELTA Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlandse bedrijven aan op supersnel en stabiel glasvezelinternet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Netwerk al internet sinds 1981 en glasvezelinternet sinds 2006. Inmiddels heeft DELTA Netwerk de 1 miljoenste aansluiting op zijn netwerk gepasseerd. Het netwerk groeit met zo’n 6000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om in 2025 zo’n 2 miljoen huishoudens en bedrijven te hebben aangesloten. Wil jij ook supersnel en betaalbaar zakelijk glasvezel in Alkmaar of Heerhugowaard? Maak direct een afspraak voor vrijblijvend advies!

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

 • Voor hetzelfde geld supersnel internet

  Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

 • Zorgeloos werken in de cloud

  De toenemende vraag naar data, werken in de cloud, beveiliging en de verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

 • Hexapole Managed Netwerk

  Met een Hexapole Managed Netwerk zorgen wij voor een stabiele en veilige werkomgeving op kantoor.

 • Stabiel en betrouwbaar internet

  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en je hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

 • Even snel up- als downloaden

  Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

Meld je snel aan dan:

1. Zijn de aansluitingskosten gratis.

2. Hoef je geen vastrechtvergoeding t.w.v. € 13,77 per maand, excl. BTW te betalen

3. Koppeling met uw lokale netwerk voor een vast bedrag van € 102,75 excl. BTW.

Logo hexapole - Glasvezel Alkmaar

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer mee!

De volgende bedrijventerreinen in Almaar en Heerhugowaard krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:

 • Beverkoog
 • Zuiderdel
 • De Frans
 • Beveland
 • Zandhorst I, II en III
 • De Vaandel

Grijp je kans

Wil je mee profiteren van deze actie bij jouw bedrijventerrein in Alkmaar of Heerhugowaard? Wacht niet te lang en maak snel een afspraak. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We vertellen je dan graag wat meer over deze aanlegactie en op welke wijze wij je netwerk met o.a. WiFi-apparatuur kunnen voorzien zodat jij overal veilig kunt werken en altijd bereikbaar bent.

Passend advies?

Een persoonlijk advies is een gesprek je van een half uur op jouw locatie om jouw behoeftes in kaart te brengen en advies op maat over te kunnen geven. Ontdek welke voordelen zakelijk glasvezel van DELTA Netwerk voor jouw bedrijf kan hebben. Bel voor vrijblijvend advies of bekijk snel de film!

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Job Schoorl, projectmanager bedrijventerreinen Alkmaar en Heerhugowaard, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 072 – 303 40 50 of via [email protected].

Firewall 300x157 - Glasvezel Alkmaar

Managed Firewall

Om ervoor te zorgen dat je gegevens altijd veilig blijven en ongeautoriseerde verbindingen te blokkeren.

Managed wifi Hexapole 300x157 - Glasvezel Alkmaar

Managed WiFi

Een veilig netwerk waar iedereen in een bedrijf gebruik van kan maken, bezoekers en medewerkers.

Hosted voip Hexapole - Glasvezel Alkmaar

Hosted VoIP

Bellen via internet (Hosted VoIP) is bellen zonder dure fysieke telefooncentrale en het onderhoud ervan.

Meer diensten van Hexapole Automatisering

Managed device Hexapole - Glasvezel Alkmaar
Managed Device

Pro actief monitoring van al uw apparaten en de software is altijd up-to-date.

Systeembeheer - Glasvezel Alkmaar
Netwerk en Systeembeheer

Wij verzorgen de installatie en onderhoud van werkplekken, (Cloud)servers en uw netwerk.

MS365 - Glasvezel Alkmaar
Microsoft 365

Microsoft 365 biedt alles van Office 365, maar dan meer; standaard alle gegevens en alle aangesloten computers beschermd.

Maak nu een afspraak!

Wil je mee profiteren van deze actie voor supersnel en betrouwbaar internet bij jouw bedrijventerrein in Heemskerk? Maak snel een afspraak voor vrijblijvend advies.

Door op verzenden te klikken geef je toestemming aan Hexapole automatisering om je persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken inzake zakelijk glasvezel Heemskerk.