yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Myperfectcoach

Sport begeleiding en coaching: MyPerfectCoach

MyPerfectCoach 1024x751 - Myperfectcoach

Sporters presteren beter als ze inzicht hebben in de geleverde prestaties, maar ook in het daarop volgende herstel.

Samen met hjzsport heeft Hexapole een webapplicatie ontwikkeld waar de sporter, samen met coach (en mogelijk diëtist en psycholoog) dit inzicht snel en eenvoudig krijgt. Dit helpt aantoonbaar bij het verder verbeteren en optimaliseren van prestaties.

Het systeem werkt met een laagdrempelig abonnement: daarmee wordt toegang verkregen op www.myperfectcoach.nl en kunnen tal van parameters van dag tot dag bijgehouden en gepresenteerd worden.

Door het dagelijks bijhouden van MyPerfectCoach leren sporters hun trainingen beter uit te voeren en krijgen zij inzicht in de mate van belasting en rust op een dag. Eenvoudig kunnen verschillende metingen (hartslag, bloeddruk, gewicht, etc) maar ook voeding geregistreerd worden. De begeleiding van sporters kan m.b.v. MyPerfectCoach op afstand plaatsvinden en feedback-data is zichtbaar voor de persoonlijke begeleider. Zo kan deze indien nodig het trainingsschema bijstellen. Uiteraard beslist de sporter zelf (in samenspraak met de coach) welke parameters bijgehouden worden, MyPerfectCoach is individueel daarop in te stellen.

BlessureLog - Myperfectcoach

MyPerfectCoach – blessure overzicht

Een uitgebreid blessure-log en overzicht draagt bij aan het goed kunnen volgen van blessures, de impact op een trainingsprogramma en de sportresultaten. Zo kunnen resultaten integraal gevolgd en beoordeeld worden.

Sinds kort kunnen atleten trainingsdata, geëxporteerd uit een garmin apparaat of hartslagmeter, uploaden naar MyPerfectCoach. Hiervoor wordt het standaard .FIT file formaat gebruikt.

iPhone en Android App

Om het dagelijks invullen te vergemakkelijken is er een mobiele applicatie (zowel iPhone als Android app) door Hexapole ontwikkeld, waarmee de sporter eenvoudig, snel en intuïtief zijn of haar gegevens in kan voeren. Deze app is (gratis) verkrijgbaar via de officiële Apple Store .

Naast het invoeren van gegevens kan de app ook gebruikt worden om dagelijks een herstelmeting uit te voeren. De app maakt hiervoor d.m.v. bluetooth verbinding met een hartslagband.

Coach App

Naast bovengenoemde app heeft Hexapole nu ook een op Coaches gerichte versie van de MyPerfectCoach app ontwikkeld.
The MyPerfectCoach Coach app geeft in één oogopslag een overzicht van alle atleten.
Door de kleuren op het eerste scherm zie je meteen wie het moeilijk heeft en met wie het goed gaat.
Inzoomen op een atleet geeft je alle commentaren die er zijn voor trainingen, blessures, voeding en persoonlijke notities aan jou gericht.
Nog een keer inzoomen geeft nog meer details in de grafische weergave.

De techniek achter de applicaties zorgt voor een ononderbroken en betrouwbaar applicatieplatform.

MyPerfectCoach webapplicatie is gebouwd met Microsoft ASP.net v4.0 en maakt gebruik van MS-Sql en MySql’. De speciale iPhone APP is gebouwd conform Apple standaarden in Objectie-C en Xcode