Online Back-up

Remote back-up of een online back-up is de veiligste vorm van het maken van een back-up. Uw data wordt niet lokaal opgeslagen en is extra beveiligd via een encryptie protocol.  Als u files back-upt op een disc of een andere drive, is er nog steeds een kans dat uw data verloren kan gaan, dit kan voorkomen door bijvoorbeeld:  diefstal, breuk, brand of waterschade. Remote back-up slaat uw files veilig op in een veilige locatie, zodat dit niet kan voorkomen.

De back-up services van Hexapole ondersteund databases; SQL en MS exchange.

Een back-up geregeld door Hexapole is een volledig automatisch proces dat iedere dag op een vast tijdstip uw data veiligstelt. U heeft hier geen omkijken naar.

Back-up op meerdere plaatsen. Uw back-up wordt niet opgeslagen op een centrale plek maar op meerdere plaatsen. Dit geeft extra verzekering dat uw data niet verloren gaat bij calamiteiten.

Na elke back-uptaak ontvang de opdrachtgever mailbericht met een (status)rapport. Dit rapport bevat alle details over het verloop en de uitslag van de back-up. Bij een restore wordt er ook een  soort gelijk rapport gegeneerd.

De back-up services van Hexapole is schaalbaar; u betaalt wat u gebruikt.

Wilt u meer weten over onze Online Backup oplossingen? Neem gerust contact met ons op.
Of bel direct met 072 – 303 40 50

Aanverwante onderwerpen:
Werkplek in de cloud
Hosted Exchange
Mailserver Migratie

Meer weten over ons Hexapole Virtual Private Server, heeft u een vraag of wilt u gewoon een kopje koffie drinken?

Of bel direct met 072 – 303 40 50

Neem direct contact op!

Vraag naar meer informatie over Online Back-up en de mogelijkheden voor u!

Voor deze bedrijven beheren wij al de Online back-up: