Firewall / Beveiliging

Firewall beveiliging is een cruciaal onderdeel in het netwerk om op een veilige manier toegang te krijgen tot het internet. De Managed Firewall Service van Hexapole zorgt dat uw netwerk en data geen risico’s loopt door invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt het ook voor een veilige gecontroleerde toegang van buitenaf, bv thuiswerken via een VPN (Virtual Private Network) waardoor alleen uw medewerkers een veilige toegang krijgen.

Firewall Beheer

Een firewall heeft continu aandacht nodig, het eenmalig inrichten is onvoldoende. Continu en actief beheer van een firewall is essentieel voor een optimale werking en voortdurende veilige situatie.

Firewall Certificering

Steeds intelligenter wordende malware vormt een continue dreiging voor bedrijven. Hexapole werkt daarom hard aan de certificering van haar personeel en het up-to-date houden van onze kennis. Onze medewerkers zijn onder andere Cisco gecertificeerd en Microsoft gecertificeerd.

VPN

Met een managed firewall van Hexapole kunt u ook Virtual Private Network (VPN) verbindingen opzetten. Vanuit verschillende werklocaties kunnen uw medewerkers veilig online met elkaar communiceren en vanuit huis via een veilige verbinding toegang krijgen tot data op kantoor.

Tweestapsverificatie

Een extra beveiliging is een tweestapsverificatie.
Als deze ingesteld is dan heeft u een extra beveiligingslaag toegevoegd aan uw e-mailaccount of clouddienst.
Gebruikersnaam en wachtwoord alleen is dan voor hackers niet meer genoeg.
Bij tweetrapsverificatie wordt een toegangscode naar een vertrouwd apparaat gestuurd om in te kunnen loggen.

Maatwerk

Hexapole geeft u advies over de ideale firewall opstelling voor uw netwerk. Wij installeren en configureren uw firewall deskundig op maat. Wij maken een analyse van uw situatie en geven een degelijk advies om uw netwerk veilig en betrouwbaar te maken.

  • Essentiële bescherming van uw bedrijfsnetwerk.
  • 24/7 beheer en monitoring.
  • Wij leveren zowel remote of onsite ondersteuning.
  • Uw firewall beveiliging altijd up-to-date.

Wilt u meer weten over onze Managed Firewall Service? Neem gerust contact met ons op.
Of bel direct met 072 - 303 40 50

Aanverwante onderwerpen:
Netwerkbeheer
Back-up
Virtualisatie