Netwerkbeheer

Hexapole heeft al bijna 25 jaar ervaring op het gebied van ICT netwerkbeheer. Onze kennis en kunde strekt zich uit van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging, tot applicatiebeheer en informatiebeveiliging. Al jaren verzorgt Hexapole het ICT netwerkbeheer van menig middelgroot tot klein bedrijf.

Netwerkbeheer

Hexapole kan problemen in uw systeem vinden en oplossen, nog voordat uw bedrijf er onder lijdt. Een goede back-up-strategie zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn, wat er ook gebeurt met uw computernetwerk.

Wij kunnen voor u:

  • Het complete netwerk installeren en configureren.
    Dagelijks handmatig controleren van servers, o.a. worden de logboeken doorgenomen.
  • Via automatische sensoren uw computernetwerk continu monitoren om problemen te signaleren.
    Onderdelen periodiek doorlichten, upgrades installeren, reparaties uitvoeren, instellingen optimaliseren en preventieve maatregelen doorvoeren.
  • Het netwerk en het gebruik binnen uw organisatie veilig(er) maken.
  • Bedrijfsgegevens veilig stellen door inregelen van dagelijkse back-up en mogelijkheid tot herstel van vitale gegevens.

Periodiek netwerkonderhoud

Hexapole voert voor bedrijven middels een servicecontract periodiek netwerkonderhoud uit. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan pakt een van onze medewerkers deze binnen afgesproken tijd op. Op afstand kunnen we de aard van het probleem bepalen en meestal direct oplossen. Mocht dat niet kunnen, dan verhelpen wij het probleem bij u op locatie.

Meer weten over ons ICT-Netwerkeheer? Neem gerust contact met ons op.
Of bel direct met 072 - 303 40 50