Sorteren

Accuraat en efficiënt sorteren

Uw onderneming groeit, het aantal orders en het assortiment neemt toe. Door e-commerce en retouren ontstaan er nieuwe goederenstromen. Accuraat en efficiënt kunnen sorteren is van groot belang. Hexapole Sorting Systems is gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen en bouwen van sorteersystemen en aanverwante producten sinds 1994. Hexapole Sorting Systems is gevestigd in Nederland en heeft het hoofdkantoor in Beverwijk.

Pakketten en Post

Mede door de toename van webwinkels is er de afgelopen jaren een sterk groeiende markt voor pakketdistributie. Voor een groot pakketvervoerder in Engeland verzorgt Hexapole al jaren het uitsorteren van duizenden pakketten per dag. Lees meer..

Colli’s Sorteren

Automatisch colli’s sorteren; in de groothandel wordt al jaren gebruik gemaakt van geautomatiseerde processen voor het uitsorteren van inkomende pallets met colli’s of voor het automatiseren van het order verzamelproces. Lees meer..

Kleding Sorteren

De kledingbranche heeft de laatste tijd behoorlijke veranderingen ondergaan. De voorraden in de winkels zijn nagenoeg verdwenen en ook in het distributie centrum zelf wordt maar een klein percentage van de nieuwe collectie opgeslagen. Lees meer..

Hangende Kleding Sorteren

Voor hangende kleding heeft Hexapole geheel in eigen huis de Hanging Garments Sorter (HGS) ontwikkeld. Deze sorteermachine is ook zeer geschikt voor het sorteren van gordijnen. Lees meer..

Boeken Sorteren

In de boeken sector wordt al jaren gebruik gemaakt van sorteermachines. Hexapole heeft wereldwijd bij verschillende boekengroothandels de implementatie verzorgd voor het automatisch uitsorteren van boeken. Lees meer..

Software en IT

Onze sorteer oplossingen bestaan niet alleen uit de sorteermachines. Even belangrijk is de besturingssoftware; de sorteeralgoritmes, de overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken schermen, communicatie met het ERP of WMS en natuurlijk de aansturing van de machine zelf door middel van een PLC. Lees meer..