Software en IT

Onze sorteer oplossingen bestaan niet alleen uit de sorteermachines. Even belangrijk is de besturingssoftware; de sorteeralgoritmes, de overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken schermen, communicatie met het ERP of WMS en natuurlijk de aansturing van de machine zelf door middel van een PLC.
Op al onze software zit 12 maanden volledige garantie vanaf het moment van oplevering.

Sorteer Software (PC)

Hexapole heeft al bijna 25 jaar ervaring in het bouwen van sorteer software. Onze Standaard Sorteer Software bestaat uit een gedegen basis waar bovenop klant specifieke modules geplaatst kunnen worden. Lees meer..

Machine Besturing (PLC)

Naast de Sorteer Software (PC) levert Hexapole ook de volledige besturing van de sorteermachine zelf (de PLC). Onze Standaard Sorteermachine Besturing Software is beschikbaar voor Siemens S7 en Beckhoff. Lees meer..

Netwerk

Hexapole heeft een eigen, volledig gecertificeerde, netwerkbeheer afdeling. Onderdeel van een sorteer systeem van Hexapole is dan ook de volledige inrichting en verzorging van het lokale ICT netwerk. Lees meer..

Service en Onderhoud

Een sorteermachine van Hexapole wordt geleverd met een volwaardig service contract. Hierin wordt service en onderhoud afgestemd op uw bedrijfsvoering. Hiermee verzekert u zichzelf van continuïteit, een hele zorg minder. Lees meer..

Wilt u meer weten over onze sorteeroplossingen? Neem gerust contact met ons op. Of bel direct met 072 - 303 40 50