The Hospitalitist – Talent Profiling Systeem – (TAPS)

The Hospitalitist biedt een platform voor jonge mensen die zich willen ontwikkelen op basis van gastvrijheid in de vorm van flexibele arbeid en helpt hen, aan de hand van trainingen en begeleiding, hun volle potentie te bereiken.

Hexapole Automatisering mag daarbij helpen in de vorm van het ontwikkelen van maatwerk software, het Talent Profiling System (TAPS).

The Hospitalitist stelt samen met hun talenten een leerdoel op en helpt hen, door middel van feedback, training en begeleiding, inzien wat de sterke punten en verbeterpunten zijn. In deze trainingen is er aandacht voor gastvrijheid, Etiquette, zelfreflectie, communicatie, maar ze organiseren ook trainingen over wijn en koffie bijvoorbeeld.

Klik hier om meer te lezen over The Hospitalitist.

Fasesysteem

Omdat ontwikkeling samengaat met (persoonlijke) groei, vindt The Hospitalitist het belangrijk om deze groei ook in een structuur te verwerken. Men werkt met een fasesysteem, waarbij elke fase voor een nieuw perspectief, grotere verantwoordelijkheid staat. Het ingaan van een nieuwe fase is in zekere zin een promotie die door The Hospitalitist wordt gegeven, gebaseerd op feedback van de Partners, andere talenten en inzet van het talent zelf.
Om dit te realiseren wordt er gekeken naar motivatie en interesse en de talenten die ieder persoon uniek maken; daar gaan ze mee aan de slag.

TAPS

Met de ontwikkeling van TAPS ontwikkeld Hexapole Automatisering een uniek talenten profiling systeem. Met dit systeem wordt data van de talenten geanalyseerd, zodat de persoonlijke ontwikkeling die het talent doormaakt zichtbaar wordt.

Hexapole Automatisering gebruikt voor de ontwikkeling de op dit moment nieuwste technieken gebaseerd op Microsoft.

  • ASP.NET MVC
  • Microsoft SQL
  • Entity Framework
  • ASP.NET Web API

hospitalitist website 2 300x60 - The Hospitalitist