Junior – Financial controller 24-32 uur per week

Doel

Het doel van de Junior Financial controller is om Hexapole financieel gezond te houden, zodat de organisatie kan blijven groeien. Dit wordt gewaarborgd door de volledigheid, juistheid, tijdigheid van de financiële administratie ten alle tijde te blijven bewaken en tijdig en professioneel inzicht te geven aan het management.

Plaats in de organisatie

Rapporteert aan de Directeur.

Wat ga je doen?

 • Verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de gehele administratie (bank, crediteuren en debiteuren) van de 3 BV’s.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van de interne rapportages.
 • Verantwoordelijk voor het (laten) opstellen en tijdig indienen en betalen van de fiscale aangiften.
 • Beheren, uitvoeren en optimaliseren van het volledige facturatieproces rondom detachering, projecten, serviceabonnementen en verkoop hardware.
 • Zal worden gecoacht en getraind door de interim Financieel Adviseur tot een allround Financial Controller die de gehele administratie zelfstandig kan voeren, betrouwbare managementrapportages kan opstellen en een professionele financiële sparringpartner wordt van het management.
 • Werkt nauw samen met het management en de externe accountant.

Uitkomst

Jij bent net als tijdens je studie, in je vriendengroep of je vorige baan degene die met veel enthousiasme en een enorme drive het beste uit zichzelf wilt halen. Je wilt elke dag een stukje beter worden. Nieuwsgierig zoals je bent, wil je zoveel mogelijk weten over je vakgebied zodat je daarmee sneller en beter kan worden in het behalen van je resultaat.

De IT-branche waarin je komt te werken word je ook enthousiast van. Het gaat namelijk niet alleen om de cijfers, maar het verhaal wat de cijfers vertellen en hiervoor is interesse een noodzaak.

Jouw ambitie is om een rots in de branding te worden voor het management als het gaat om financiële zaken. Bewust van de noodzaak van betrouwbare cijfers, ga jij ervoor om de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de administratie te waarborgen. Dit is namelijk de basis voor betrouwbare managementrapportages die het uitgangspunt vormen voor het management voor het bepalen en bewaken van doelstellingen.

Je leert om cijfers te analyseren, afwijkingen te signaleren, risico’s maar ook mogelijkheden en verbeteringen. Uiteindelijk zal jij het management hierin, gevraagd en ongevraagd adviseren, waarbij het bewaken van budgetten en de financiële continuïteit altijd in jouw achterhoofd zit, in hoeverre lopen we financiële risico’s, in hoeverre zijn de plannen haalbaar en hoe kan er bijgestuurd worden, dat wordt jouw toegevoegde waarde aan de organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een groeiende organisatie waar je je steentje aan kan bijdragen.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Een uitdagende functie met fijne collega’s in een gemotiveerd team.
 • Collectieve pensioenregeling, 100% op kosten van werkgever.
 • Een laptop van de zaak.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een salaris tussen €2.250,- en €3.000,- bruto per maand afhankelijk van aantal uur en ervaring, op basis van full-time.

De organisatie

Hexapole Automatisering BV is gevestigd in Beverwijk en gestart in 1994. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. maatwerksoftware, industriële automatisering, systeem- en netwerkbeheer en het leveren van clouddiensten. Ons team is in staat om in bijna alle automatisering wensen te voorzien. Onze klanten zitten zowel in Nederland als in het buitenland.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met motivatie naar Bas Bloemink via [email protected]. Heb je vragen? Bel dan naar: 0251-21 24 84.