Project- en Team coördinator / Scrum Master 24-32 uur per week

De projectcoördinator speelt een belangrijke rol in het succes van het team en de projecten. Ben jij die persoon die er altijd voor zorgt dat projecten soepel verlopen, die enthousiast weet te schakelen met zowel het team als de klanten en problemen zonder moeite weet op te lossen? Krijg jij er energie van om planningen te maken en te zorgen dat alles tijdig en boven verwachting gerealiseerd wordt met het team? Dan ben jij degene die we bij Hexapole zoeken!

Taken en verantwoordelijkheden

Het is de taak van de projectcoördinator om ervoor te zorgen dat een project soepel en volgens plan, naar ieders tevredenheid, wordt uitgevoerd. Je bent het contactpunt tussen de verschillende betrokken partijen en een alleskunner die eerst en vooral het overzicht bewaart. Je bereidt de concrete uitvoering van projecten voor en coördineert en begeleidt de verschillende processen om het einddoel te bereiken. De projecten bij Hexapole kunnen kleinschalig zijn, maar ook zeer grote internationale projecten komen geregeld voor. Je weet goed te schakelen en jouw rol te pakken tussen de grote projecten en juist prioriteiten bepalen bij de kleinere projecten die vaak tegelijk lopen. Je rapporteert aan het management over status en evaluaties. Je werkt bij Hexapole met diverse specialisten in je team, jouw taak is om samen met hen de projectplannen te maken en te zorgen dat projecten naast elkaar of na elkaar kunnen lopen, zodat het team in volle energie blijft werken aan de diverse opleveringen. Je weet als geen ander je team blijvend te motiveren. Samen stem je de juiste prioriteiten af en werk je toe naar een hoge tevredenheid van je team en de klanten.

Benodigde werkervaring en vaardigheden?

Projectcoördinatoren zijn veelal natuurlijke leiders met het vermogen om goed overzicht te bewaren in chaotische situaties en gedisciplineerd en gestructureerd toe te werken naar een doel. Drie tot vijf jaar werkervaring is een belangrijke pre. Affiniteit met de ICT/automatiserings-branche is zeker gewenst, maar een intrinsieke leergierigheid is nog belangrijker en het snel kunnen beoordelen welke informatie je nodig hebt om jouw coördinerende taak goed te kunnen uitvoeren. Daarom dat er ook minimaal HBO werk- en denkniveau nodig is voor deze functie. Je bent in het bezit van rijbewijs B om bij verschillende klantlocaties te komen en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je flexibel, servicegericht, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, kan je snel schakelen, ben je een uitstekende planner en een echt mensgerichte leider.

Wat bieden wij?

  • Een brede functie waarbij je de projecten, collega’s en klanten naar een hoger niveau tilt.
  • Een groeiende organisatie waar je je steentje aan kan bijdragen.
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
  • Een uitdagende functie met fijne collega’s in een gemotiveerd team.
  • Collectieve pensioenregeling, 100% op kosten van werkgever.
  • Een laptop en telefoon van de zaak.
  • 25 vakantiedagen.
  • Een salaris tussen €2.250,- en €4.000,- bruto per maand afhankelijk van aantal uur en ervaring.

Wie is Hexapole?

Hexapole Automatisering BV is gevestigd in Beverwijk en gestart in 1994. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. maatwerksoftware, industriële automatisering, systeem- en netwerkbeheer en het leveren van clouddiensten. Ons team bestaat uit ongeveer 15 specialisten en is in staat om in bijna alle automatisering wensen te voorzien. Onze klanten zitten zowel in Nederland als in het buitenland.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met motivatie naar Bas Bloemink via [email protected]. Heb je vragen? Bel dan naar: 0251-21 24 84.