Detachering

ICT-detachering

Zoekt u voor uw bedrijf een toegewijde ICT-expert die tijdelijk of voor langere termijn uw team kan versterken? Hexapole biedt al jarenlang vakbekwame ICT-specialisten aan. Onze professionals genieten van hun werk bij diverse bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Met hun technische kennis en functionele expertise is geen ICT-uitdaging te groot voor hen. 

Geen HR-zorgen

Een groot voordeel voor u is dat u deze ICT-expert alleen inhuurt wanneer nodig, zonder zelf de HR- verantwoordelijkheden te dragen. Als de opdracht is voltooid of de extra ondersteuning niet meer nodig is, kunt u zonder extra kosten afscheid nemen van onze ICT-specialist. 

Perfecte Match Gegarandeerd

Wij zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze ICT-professional. Dit gaat verder dan enkel vakinhoudelijke kennis; we vinden het belangrijk dat onze specialist goed bij uw bedrijfscultuur past. Hiervoor kijken we ook naar de soft skills. Indien we denken niet de ideale kandidaat te hebben, beschikken we over een uitgebreid netwerk van freelancers om de perfecte match voor u te vinden. 

Nieuwe Perspectieven en Ideeën

Detachering brengt een frisse wind en nieuwe ideeën naar uw organisate. Onze ICT-expert brengt externe kennis mee die kan leiden tot nieuwe inzichten. Bovendien helpt de komst van onze ICT- professional om de werklast binnen uw bedrijf te verlichten. Voor onze professionals is elke detachering een verrijking van hun carrière. 

Meer Informatie

Geïnteresseerd in de detachering van onze ICT-professionals? Neem gerust contact met ons op via 072 303 40 50 voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Samen verkennen we graag wat wij voor u kunnen betekenen.