Microsoft 365​

Altijd en overal probleemloos kunnen (samen)werken. Nooit geen corrupte documenten, verloren e-mails of crashende servers meer. Ben jij klaar voor een serieuze ‘efficiency boost’?

Microsoft 365 voor bedrijven
R

Geavanceerde veiligheidsmaatregelen

Zorgvuldig omgaan met gegevens van medewerkers, klanten en leveranciers. Dat wordt in onze digitale samenleving steeds belangrijker. Microsoft 365 is uitgerust met geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Tevens ben je Microsoft 365 altijd up-to-date!
R

Microsoft 365 is schaalbaar

Clouddiensten hebben vele voordelen, waaronder schaalbaarheid. Betaal alleen voor wat er nodig is. Plotselinge toename van het aantal medewerkers? Geen probleem.
R

Extra veiligheid

Blokkeer ongewenst netwerkverkeer en activiteiten. Een Managed firewall beschermt het netwerk zelfs tegen de meest recente internetbedreigingen.

Effectief samenwerken & communiceren

Met Microsoft 365 bieden wij een complete oplossing voor uw bedrijf, inclusief mail, office applicaties, centrale data opslag en Teams. Deze pakketten bieden de tools die uw bedrijf nodig heeft om effectief te kunnen communiceren, samenwerken en productief te zijn.

Exchange Online

Met Exchange Online kunt u eenvoudig e-mails versturen en ontvangen met een professionele uitstraling, terwijl Microsoft Business Standard en Premium u de nodige tools bieden om efficiënt te kunnen werken, zoals Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Teams for Business

Met Teams for Business brengen we uw teamcommunicatie en samenwerking naar een hoger niveau. Met Teams kanalen kunt u specifieke onderwerpen of projecten organiseren en daarbinnen moeiteloos samenwerken. En wat het nog krachtiger maakt, is de integratie met SharePoint. Door Teams Channels te koppelen aan SharePoint-sites, kunt u eenvoudig bestanden delen, gezamenlijk aan documenten werken en belangrijke informatie centraliseren. Dit stelt uw team in staat om efficiënter te werken, beter georganiseerd te zijn en altijd toegang te hebben tot de juiste informatie.

En wat is dan OneDrive en SharePoint binnen Microsoft 365?

OneDrive is een online platform voor het opslaan van documenten / bestanden. Het wordt meestal gebruikt door individuen en zakelijke teams die een centrale locatie nodig hebben om bestanden op te slaan en te openen. Via de synchronisatie functionaliteit zijn bestanden vanaf meerdere apparaten toegankelijk. SharePoint is een samenwerkingstool voor bedrijven die meerdere individuen en teams nodig hebben om tegelijkertijd aan documenten en producten te werken. In de afgelopen paar jaar heeft Microsoft updates voor hun Office 365-product uitgebracht die SharePoint hebben opgenomen in het Office 365-cloudplatform. Veel bedrijven gebruiken SharePoint voor organisatie brede samenwerking tussen documenten en bestanden.
Omdat we weten dat gegevensbeveiliging voor u belangrijk is, bieden we ook M365 Backup. Dit zorgt voor een volledige back-up van uw gegevens, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bedrijfsgegevens veilig en beveiligd zijn tegen eventuele rampen of cyberaanvallen.

Persoonlijk advies over Microsoft 365?

Microsoft 365 biedt alle tools die uw bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken en succesvol te zijn. Of u nu op kantoor bent of onderweg, Microsoft 365 maakt het mogelijk om productief te blijven en samen te werken met uw team, waar u ook bent. Neem contact met ons op en laat ons u helpen Microsoft 365 te implementeren voor uw bedrijf.

Voor deze bedrijven verlenen wij al diensten: