Managed Device

Met onze Managed Device-service nemen we al uw zorgen over het beheer van uw apparaten weg, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ons team van experts staat klaar om eventuele problemen met uw apparaten op te lossen.

Daarnaast bieden we ook de Managed User service aan. Dit is een aanvulling op de Managed Device service en biedt u de mogelijkheid om alle vragen over uw apparaten te stellen.

Microsoft 365 voor bedrijven
R

Eén vaste prijs per maand

R

Apparaatproblemen worden opgelost zonder extra kosten

R

Gegarandeerde snel en professionele ondersteuning

R

Minder zorgen en stress over uw IT-apparaten

Zorgeloos apparaatbeheer

Met Hexapole Managed Device en Managed User helpen we uw apparaten efficiënter te gebruiken. Zo kunt u met up-to-date apparatuur en professionele ondersteuning altijd efficient werken. Hierdoor kunt u zich zich volop richten op uw primaire bedrijfsprocessen.

Voordelen

 • Eén vaste prijs per maand
 • Problemen met uw apparaat worden opgelost zonder extra kosten
 • Gegarandeerde snel en professionele ondersteuning
 • Vermindert downtime van uw apparaat
 • Houdt uw apparaten up-to-date en veilig
 • Helpt u om uw apparaten efficiënter te gebruiken
 • Minder zorgen en stress over uw IT-apparaten

Managed Device

Met onze Managed Device-service nemen we al uw zorgen over het beheer van uw apparaten weg, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wanneer u kiest voor onze Managed Device-service, krijgt u niet alleen uitgebreide ondersteuning, maar ook gemoedsrust.

Ons team van experts staat klaar om eventuele problemen met uw apparaten op te lossen, of het nu gaat om laptops, switches, routers of MacBooks. We zorgen ervoor dat uw apparaten optimaal functioneren, met snelle en efficiënte oplossingen voor problemen en updates.

Het beste deel? Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten voor het oplossen van problemen met uw apparaten. We staan altijd paraat om ervoor te zorgen dat uw apparaten probleemloos werken, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsgroei en succes.

Managed User

Daarnaast bieden we ook de Managed User service aan. Dit is een aanvulling op de Managed Device service en biedt u de mogelijkheid om alle vragen over uw apparaten te stellen.

Voorbeelden van vragen die u kunt stellen als Managed User zijn:

 1. Ik heb een vraag over het gebruik van een bepaalde software. Kunt u mij helpen bij het oplossen van het probleem of het geven van instructies?
 2. Ik heb per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd. Kan ik deze herstellen en hoe doe ik dat?
 3. Ik ontvang vreemde e-mails die er verdacht uitzien. Wat moet ik doen om te voorkomen dat ik opgelicht wordt?

Met deze services kunt u erop vertrouwen dat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft, zodat u zich kan concentreren op uw werk en u apparaten probleemloos kunnen gebruiken. We zijn er trots op dat we deze service kunnen bieden en dat we u kunnen ondersteunen bij het bereiken van doelen en ambities.

Een van de grootste voordelen van deze contracten is dat u maandelijks een vast bedrag per device/user betaalt. Wanneer er problemen zijn met een apparaat, valt het altijd onder contract, ongeacht hoelang wij er ook mee bezig zijn.

Voordelen

 • Eén vaste prijs per maand
 • U krijgt de mogelijkheid om te communiceren met een deskundige IT-professional
 • Vermindert frustraties en tijdverspilling bij het oplossen van problemen
 • Gegarandeerde snelle responstijden op al uw vragen
 • Biedt nuttige tips en trucs voor het efficiënter gebruiken van uw apparaten

Betrouwbaar beheerd netwerk

Kortom, ons Managed Device en Managed User is de ideale oplossing voor bedrijven die willen profiteren van de voordelen van een goed beheerde en betrouwbare apparatuur, zonder de noodzaak van een intern IT team.

Neem contact met ons op via 072 – 303 40 50 en laat ons u helpen uw apparaatbeheer te optimaliseren en uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.