Managed Netwerk

Bescherm het hart van u bedrijf met het managed netwerk van Hexapole. Ongestoord en veilig kunnen werken, altijd en overal! Voorkom dat bedrijfsinformatie in verkeerde handen terecht komt. Manage u organisatie, dan managen wij uw netwerk!

R

Optimale beschikbaarheid

We monitoren uw netwerk 24/7 en voorkomen proactief mogelijke problemen. Zo houden we uw netwerk in topconditie.

R

Grip op uw netwerk

Hexapole zorgt voor een maximale stabiliteit van uw netwerk. Overal dekking en WiFi voor uw medewerkers en voor uw bezoekers.

R

Extra veiligheid

Blokkeer ongewenst netwerkverkeer en activiteiten. Een Managed firewall beschermt het netwerk zelfs tegen de meest recente internetbedreigingen.

Een veilig en stabiel bedrijfsnetwerk

Met ons Managed Netwerk bieden we een complete oplossing voor het beheren en onderhouden van uw bedrijfsnetwerk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de complexe technische details en de dagelijkse uitdagingen van netwerkbeheer.

Managed Netwerk

Onze Managed Netwerk-service is ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen bij het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw netwerk, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Dit omvat proactieve monitoring van uw netwerk, het oplossen van eventuele problemen en het zorgen voor maximale uptime.

Onze toegewijde experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in het beheren van verschillende soorten netwerken en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Dit omvat het bieden van veilige toegang tot uw netwerk voor uw medewerkers en het zorgen voor een snelle en efficiënte communicatie tussen alle apparaten binnen uw netwerk.

Met ons Managed Netwerk kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsnetwerk in goede handen is en dat u kunt profiteren van de voordelen van een veilig, betrouwbaar en efficiënt netwerk, zonder de kosten en complexiteit van het in-house beheer.

Managed WiFi

Met deze oplossing heeft u in één keer alles geregeld: overal dekking en WiFi voor uw medewerkers en voor uw bezoekers. Daarnaast  wordt de WiFi apparatuur, door de experts van Hexapole, regelmatig voorzien van de nieuwste updates en patches. Zo blijft deze maximale stabiliteit bieden.

  • Gebruik van professionele apparatuur.
  • Betaalbare apparatuur.
  • Beheer en updates kunnen wij op afstand doorvoeren.
  • Vaste maandelijkse kosten.

Managed Firewall

Bovendien zorgen we ervoor dat uw Managed Netwerk optimaal beveiligd is. Onze Managed Firewall service biedt beheer, monitoring en bewaking van uw firewalls, zodat u geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Een Managed firewall beschermt het netwerk tegen zelfs de meest recente internetbedreigingen. Daarnaast wordt de firewallsoftware, door de experts van Hexapole, regelmatig voorzien van de nieuwste updates en patches. Zo blijft deze maximale bescherming bieden.

  • Optimale beveiliging tegen indringers.
  • Beveiliging altijd up-to-date.
  • Pro-actief beheer.
  • Mogelijkheid voor veilige VPN verbinding tussen werklocaties.
  • Vaste maandelijkse kosten.

Betrouwbaar beheerd netwerk

Kortom, ons Managed Netwerk is de ideale oplossing voor bedrijven die willen profiteren van de voordelen van een goed beheerd en betrouwbaar netwerk, zonder de noodzaak van een intern team voor netwerkbeheer.

Neem contact met ons op via 072 – 303 40 50 en laat ons u helpen uw netwerkbeheer te optimaliseren en uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.