Maatwerksoftware

Een desktopapplicatie, een webapplicatie of een app? Of misschien een combinatie van alle drie? Hexapole maakt al bijna 30 jaar gebruiksvriendelijke en passende maatwerksoftware.

Samen met jou bekijken wij graag welke softwareoplossingen het beste passen bij jouw bedrijf. Dat begint met een kop koffie, met elkaar om tafel, om te bekijken wat de wensen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om voor jou mooie producten te ontwikkelen. Daarvoor zetten wij jouw ideeën om naar software die makkelijk in gebruik is, uitstekend werkt en er strak uitziet.

Maatwerksoftware - Een desktopapplicatie, een webapplicatie of een app

Onze kracht

Misschien zeggen bovenstaande termen je wel helemaal niets. Applicaties? Apps? Geen idee! Voor ons is het belangrijk dat we elkaars wereld leren begrijpen. Wij de jouwe, zodat we software kunnen ontwikkelen die precies bij jouw bedrijf past, maar jij ook voor een deel de onze, zodat je precies weet waar jij en je klanten straks mee aan de slag kunnen. Hoe werkt software precies, wat zijn de mogelijkheden en wat de beperkingen? Onze kracht is goed luisteren, en het leren begrijpen van de denk- en werkprocessen waar jij je dagelijks mee bezighoudt om deze vervolgens kunnen vertalen van ideeën naar heldere en gebruiksvriendelijke software

Maatwerk app ontwikkeling

Van staal tot sporters

Hexapole ontwikkelt verschillende soorten maatwerksoftware als desktopapplicaties, webapplicaties en apps, met de bijbehorende benodigde databases. Dit doen wij voor zowel kleine als grote bedrijven, nationaal en internationaal. Een aantal voorbeelden van recent opgeleverde maatwerksoftware:

  • Great Word House: in samenwerking met een Canadese professor, gespecialiseerd in dyslexieproblematiek, hebben we een applicatie gemaakt waarmee leraren dynamische, kind-individuele, Engelse lespakketten kunnen genereren.
  • Staalfabrieken: voor Danieli Corus hebben we een van de processen binnen de staalproductie geautomatiseerd. Inmiddels draait onze software bij meerdere staalfabrieken in China.
  • MyPerfectCoach: HjzSport begeleidt en adviseert topatleten en coaches. In samenwerking met het bedrijf hebben wij een platform ontwikkeld waarmee zowel de coach als de atleet trainingen kan plannen en volgen.

Dit is nog maar een klein deel van onze softwareoplossingen. Bekijk onze Software Referenties om een aantal uitgebreide voorbeelden te zien van maatwerksoftware die wij voor verschillende klanten gerealiseerd hebben.

Container Management Systeem

Efficiëntie voor afvalinzamelaars en bewoners
Het Container Management Systeem van Hexapole tilt afvalinzameling uit ondergrondse en verzamelcontainers naar een hoger niveau. Hiervoor ontwikkelen en implementeren we een op maat gemaakt Container Management System (CMS) dat alle stappen in de afvalinzameling optimaliseert, van inleveren door bewoners tot technisch onderhoud van de containers. Dit bespaart de organisatie tijd en kosten en faciliteert de burger.

Onze experts

Gedurende de ontwikkeling van jouw app, desktop- of webapplicatie houden we jou op de hoogte en voorzien we je in begrijpelijke taal van informatie en advies. Zo wordt het voor jou makkelijk om de juiste keuzes te maken. Ons team gecertificeerde applicatieontwikkelaars bouwen jouw webapplicatie volgens de meest moderne technieken, en kunnen deze zo flexibel maken als jij zelf wil: zo zijn ze gemakkelijk te koppelen aan bestaande webapplicaties of databases. Verder werkt Hexapole samen met grafische ontwerpers zodat de applicaties niet alleen uitstekend werken en gebruiksvriendelijk zijn, maar er ook goed uitzien. Het uiterlijk kan eventueel aangepast op jouw eigen huisstijl.

Maatwerksoftware van Hexapole

Nieuwsgierig geworden naar wat Hexapole voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 303 40 50. Wij gaan graag met jou om tafel om de eerste stappen te zetten naar een softwareoplossing op maat.