Verzendbuffer

Optimalisatie van orderfulfilment: de introductie van de DLS Dispatch Buffer

In de snelle wereld van online orderfulfillment is de variatie van oplossingen dat beschikbaar is voor efficiënte order picking enorm, van pick-to-light-systemen tot Autostores, shuttles en eenvoudige handmatige oplossingen. Er ontstaat echter een gemeenschappelijke uitdaging zodra de bestellingen zijn picked en verpakt – de stapel bakken of dozen groeit snel, maar ze worden niet gesorteerd op route en zeker niet in de gewenste volgorde. De DLS Dispatch Buffer (verzendbuffer) maakt het oplosbaar!

AIV - Autonomous Intelligent Vehicle

DLS Dispatch Buffer

Dynamic Logistic Systems B.V. heeft in nauwe samenwerking met Hexapole Automatisering BV met succes de perfecte oplossing geïmplementeerd voor verschillende klanten: de DLS Dispatch Buffer (DDB), een compacte variant van de Order Release Module (ORM) ontworpen om bakken of dozen te bufferen, gesorteerd op route.

✔ Belangrijkste kenmerken:

  1. Compact ontwerp: de DLS-verzendbuffer biedt een ruimte-efficiënte oplossing om bakken of dozen per route te sorteren.
  2. Random Replenishment: specifiek ontworpen voor de willekeurige invoer van bakken of dozen, waardoor flexibiliteit wordt gewaarborgd in het order picken.
  3. Friction Drive Technology: gebruik van de gerenommeerde DLS-wrijvingaangedreven voor tijdelijke buffering, dit bevorderd soepele en betrouwbare verwerking.
  4. Integratie van sequencer: voor scenario’s waarbij de bak/doos volgorde ertoe doet, sluiten de DLS-sequencers naadloos om aan specifieke vereisten te voldoen.
  5. Succesvolle implementaties: reeds ingezet en bewezen effectief voor verschillende online retailers, waarmee het aanpassingsvermogen en de betrouwbaarheid worden getoond.

Meer informatie ontvangen?

Ontdek hoe de DLS Dispatch Buffer een revolutie teweeg kan brengen in uw activiteiten. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

📞 +31 (0) 72 303 40 50 


📧 [email protected]

Verhoog de efficiëntie van uw orderafhandeling met de DLS Dispatch Buffer, want in de wereld van online retail maken precisie en snelheid het verschil.