Over ons

Hexapole Automatisering biedt bedrijven al 30 jaar met veel plezier creatieve oplossingen en technische ondersteuning. Altijd op maat, vaak voor vaste bedragen en met goede afspraken. Jouw automatiseringsproces van kop tot staart uitbesteden? Hexapole regelt het.

IT & Automatisering | Hexapole BV

Maatwerk ICT, van software tot Cloudoplossing

Op zoek naar een passende softwareoplossing, hulp nodig bij de implementatie van Cloud-oplossingen of behoefte aan een ICT-netwerkbeheerder die ervoor zorgt dat jij geen omkijken meer hebt naar alles wat met hard en software te maken heeft? Ook dan ben je bij Hexapole aan het juiste adres. We gaan graag met jou om tafel om te bekijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Maatwerk Software

Een desktopapplicatue, een webapplicatie of een app? Hexapole maakt het!

ICT Beheer

Bevorderen samenwerking en bescherm het hart van je bedrijf met onze managed ICT diensten

Sorteersystemen

Accuraat en efficiënt sorteren met op maat gemaakte sorteersystemen

Industriële Automatisering

Besturing- en automatiseringssystemen ontwerpen, bouwen en implementeren

Onze kracht

Onze relaties staat voor ons centraal. We kennen elk bedrijf waarmee wij werken en weten wat de specifieke wensen zijn. Het warme klantcontact zorgt ervoor dat veel relaties al jarenlang bestaan. Onze kracht zijn onze werknemers. Deze professionals volgen voortdurend opleidingen en zijn daardoor van de meest moderne technieken en oplossingen op de hoogte. Ze luisteren naar jou, als partner, hebben oog voor detail en weten altijd een creatieve oplossing te vinden die precies past bij jouw wensen.

Het begin

Hexapole is in 1994 opgericht door zes automatiseringsprofessionals, die er direct voor zorgden dat het bedrijf een pijlsnelle ontwikkeling doormaakte. 10 jaar later werkten er 35 mensen bij Hexapole onder leiding van drie partners, en had het bedrijf een tweede vestiging in Luxemburg, die al snel verzelfstandigd werd. Cees Brockhus nam eind 2017 afscheid als laatste vertegenwoordiger van de oorspronkelijke directie. Cees Brockhus was inmiddels al enige tijd in deeltijd gedetacheerd bij Tata Steel en Bas Bloemink kwam bij Hexapole in dienst als programmeur. Zijn ambitie viel op; hij werd projectleider en bleek voor Brockhus uiteindelijk de gedroomde opvolger.

Van een app tot een Container Management Systeem

Het ontwikkelen van oplossingen voor softwarevraagstukken is in de 30 jaar dat Hexapole bestaat onze corebusiness geworden. Voor unieke opdrachtgevers, als het Canadese dyslexieprogramma Great Word House, maar ook voor grote internationale spelers als hoogoven automatiseerder Danieli Corus. Hexapole groeide dankzij haar sorteersystemen voor kleding, boeken en pakketten, telmachines en het geavanceerde Container Management Systeem tegelijkertijd uit tot een opvallende specialist in de logistiek, bijvoorbeeld binnen de e-commerce, de agrarische sector en de afvalinzameling.

Samen om tafel

Hexapole zou zich ook graag voor jouw bedrijf inzetten. Bekijk onze website voor meer informatie over onze dienstverlening, en neem bij vragen gerust contact met ons op, via 072 303 40 50. Wij gaan graag met jou om tafel om te bekijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.