Werkplekbeheer

Revolutioneer Uw Werkomgeving met Hexapole Werkplekbeheer

In een tijdperk waar flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid essentieel zijn voor elk bedrijf, introduceert Hexapole Managed ICT zijn uitgebreide werkplekbeheer oplossingen. Met een aanbod dat zowel Cloud, Hybride als Lokale werkplekken omvat, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke bedrijfsbehoeften. Ontdek hoe Hexapole u kan helpen uw werkplek te transformeren voor maximale efficiëntie en veiligheid.

Locatie onafhankelijk werken

Voordelen Werkplekbeheer

R

Flexibiliteit

Met een Cloud Werkplek kunt u op elk moment en vanaf elke locatie toegang krijgen tot uw werkplek. U bent niet langer gebonden aan een specifieke fysieke locatie, waardoor u kunt werken waar en wanneer u maar wilt.

R

Schaalbaarheid

Een Cloud Werkplek kan eenvoudig worden opgeschaald of aangepast aan uw behoeften. Of u nu uw team uitbreidt of seizoensgebonden pieken in werkbelasting heeft, u kunt snel en gemakkelijk extra gebruikers of bronnen toevoegen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

R

Betrouwbaarheid

Cloud Werkplekken worden gehost op betrouwbare en veilige datacenters met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en redundantie. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u een hoge beschikbaarheid van uw werkplek kunt verwachten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storingen of dataverlies.

R

Kostenbesparing

Met een Cloud Werkplek hoeft u niet te investeren in dure hardware of onderhoudskosten. U betaalt alleen voor wat u gebruikt op basis van een maandelijks abonnementsmodel, waardoor u uw IT-kosten kunt optimaliseren en voorspelbaar kunt maken.

R

Eenvoudig beheer

Het beheer van uw Cloud Werkplek wordt uit handen genomen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Software-updates, systeemonderhoud en back-ups worden automatisch uitgevoerd, waardoor uw werkplek altijd up-to-date en beschermd is.

R

Veiligheid

Met een Cloud Werkplek worden uw gegevens centraal beheerd en beveiligd. U profiteert van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirusbescherming en gegevensversleuteling, om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen dreigingen en ongeautoriseerde toegang.

Creëer uw ideale werkplek

Een Cloud Werkplek biedt flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparing, betrouwbaarheid, veiligheid en eenvoudig beheer. Het stelt u in staat om efficiënter te werken, uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en uw focus te verleggen naar groei en succes.

Managed ICT - zorgeloos ICT beheer

Lokale Werkplekken

Beveiligd en Geoptimaliseerd met Microsoft

Voor bedrijven die de voorkeur geven aan de traditionele lokale IT-infrastructuur, biedt Hexapole een volledig beheerde lokale werkplekoplossing in samenwerking met Microsoft. We zorgen ervoor dat uw lokale werkplekken optimaal beveiligd zijn met de nieuwste Microsoft-beveiligingstechnologieën, waaronder geavanceerde bedreigingsbescherming en gegevensversleuteling. Dit zorgt voor een sterke verdediging tegen cyberdreigingen, terwijl u volledige controle behoudt over uw fysieke en digitale assets.

Hybride Werkplekken

Een Naadloze Integratie van Lokaal en Cloud

Bij Hexapole begrijpen we dat sommige taken het beste lokaal uitgevoerd kunnen worden, terwijl andere juist profiteren van cloud-technologie. Daarom bieden we Hybride Werkplekken aan: een slimme mix van lokaal werken met de voordelen van de cloud. Dit zorgt ervoor dat uw team op de meest efficiënte manier kan werken, met directe toegang tot essentiële systemen en gegevens op kantoor, en de mogelijkheid om overal te werken dankzij cloud-diensten. Zo geniet uw bedrijf van flexibiliteit en schaalbaarheid, precies afgestemd op uw behoeften.

Onafhankelijke werkplekken voor het midden en kleinbedrijf
Onafhankelijke werkplekken voor het midden en kleinbedrijf

Cloud Werkplekken

Onze Cloud Werkplekken bieden de ultieme oplossing voor bedrijven die streven naar maximale flexibiliteit en schaalbaarheid. Met de mogelijkheid om vanaf elk apparaat met internettoegang te werken, garanderen we dat u en uw team altijd toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en gegevens, ongeacht de locatie. Dit bevordert niet alleen de productiviteit, maar stelt uw team ook in staat om te werken waar en wanneer dat het beste uitkomt.

Waarom Kiezen voor Hexapole Werkplekbeheer?

  • Aanpasbaarheid: Of u nu de voorkeur geeft aan cloud, hybride, of lokale oplossingen, onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan uw specifieke bedrijfsbehoeften.
  • Veiligheid op de Eerste Plaats: Ongeacht de gekozen oplossing, veiligheid staat centraal. We gebruiken geavanceerde beveiligingstechnologieën om uw gegevens en applicaties te beschermen.
  • Support: Onze deskundige servicedesk staat tijdens kantoortijden klaar om u te ondersteunen. Voor uitgebreide support buiten kantoortijden bieden we op maat gemaakte oplossingen.

Transformeer Uw Werkplek met Hexapole

Onze werkplekoplossingen bieden niet alleen de flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid die moderne bedrijven nodig hebben, maar ook een partner die u kan ondersteunen bij elke stap. Of u nu volledig naar de cloud wilt overstappen, een hybride oplossing nodig heeft, of uw lokale infrastructuur wilt optimaliseren met de kracht van Microsoft-beveiliging, Hexapole Managed ICT heeft de expertise om uw werkplekomgeving te transformeren.

Kies voor Hexapole Werkplekbeheer en til uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw ideale werkplek kunnen creëren.