Detachering

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een betrokken ICT-professional, die je voor korte of langere tijd uit de brand kan helpen? Hexapole detacheert al jaren professionele ICT’ers. Zij werken met veel plezier voor heel verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Met de technische en functionele kennis die zij in huis hebben is voor hen geen ICT-klus te gek.

Geen HR verantwoordelijkheid

De voordelen voor jou zijn, naast de extra kracht, dat je de ICT-professional alleen inschakelt wanneer het nodig is en zelf geen HR-verantwoordelijkheid hebt. Wanneer de opdracht op zijn einde loopt, of wanneer je de extra kracht niet meer nodig hebt, neem je makkelijk en zonder kosten afscheid van onze ICT-professional.

Altijd een goede match

Voor ons staat voorop dat jij als klant tevreden bent over het werk van onze ICT-professional. Niet alleen als het gaat om kennis, wij willen ook graag dat de ICT’er past bij jouw bedrijf. Daarmee worden ook de soft skills van belang. Wanneer wij het idee hebben net niet de optimale kandidaat voor een bepaalde klus in huis te hebben, kunnen wij rekenen op een breed netwerk aan freelancers. Zo weet jij zeker dat wij ook voor jou altijd de juiste match kunnen vinden.

Frisse wind, nieuwe ideeën

Een frisse wind, met uitwisseling van nieuwe ideeën, dat is wat er gebeurt tijdens detachering. Onze ICT-professional komt met kennis van buiten naar jouw organisatie en zorgt er misschien wel voor dat jullie samen tot nieuwe inzichten komen. Maar in de eerste plaats zorgt de komst van onze ICT-kracht er natuurlijk voor dat er voor jouw bedrijf een stuk werklast wegvalt. En onze ICT’ers zelf? Die zien detachering als een verrijking van hun werk.

Meer informatie

Wil jij meer weten over detachering van onze ICT-professionals? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via 072 303 40 50 om de mogelijkheden te bepreken. Wij bekijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.