Kleding sorteren

De kledingbranche heeft de laatste tijd behoorlijke veranderingen ondergaan. De voorraden in de winkels zijn nagenoeg verdwenen en ook in het distributie centrum zelf wordt er maar een klein percentage van de nieuwe collectie opgeslagen. Dit betekent dat bij kleding sorteren de ontvangen goederen direct worden gebruikt om de orders in een batch te vullen, of te wel: cross-docking.

Goederen worden direct bij ontvangst van de leverancier naar de sorteermachine geleid. De sorteermachine sorteert de goederen direct uit over de individuele filialen. Een percentage van de goederen die binnen de order niet toegewezen zijn aan filialen kunnen direct worden uit gesorteerd naar de daarvoor bestemde voorraad posities.

De Hexapole Standaard Sorteer Software kan zeer flexibel worden ingericht om het proces van cross-docking volledig te ondersteunen.

Ook een complex proces als het automatisch sorteren van retourgoederen is steeds vaker een belangrijke functionaliteit. De Hexapole Standaard Sorteer Software kan retouren flexibel sorteren naar o.a. productgroep, SKU of voorraad positie.

Onze Hexapole Standaard Sorteer Software is, ondanks dat de naam anders doet vermoeden, geheel open voor klant specifieke aanpassingen. De software bestaat uit een gedegen basis die ontstaan is uit bijna 25 jaar ervaring. Daarbovenop kan een standaard óf een klant specifiek sorteeralgoritme geplaatst worden. Ook de communicatie met bovenliggende ERP of WMS systeem kan klant specifiek worden ingericht.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de kleding sorteren? Neem gerust contact met ons op.
Of bel direct met 072 - 303 40 50

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Kleding sorteren