Ad 15 jaar in dienst bij Hexapole

Onze Ad is deze maand maar liefst 15 jaar in dienst bij Hexapole! En precies zo lang werken Bas en Ad dus ook al samen, lees hier het interview met beide.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen bij Hexapole?

Bas werkte er al, en heeft toen zelfs het sollicitatiegesprek met Ad gehad. Ad kreeg een casus voorgelegd voor klanten in Denemarken (hoe zou je dit aanvliegen) en Bas was meteen overtuigd dat Ad een waardevolle toevoeging zou zijn voor Hexapole. Ad had al programmeerervaring en daarnaast een elektrotechnische achtergrond. Deze mix aan kennis en ervaring is ideaal voor de industriële projecten, waar Ad als onze senior een onmisbare kracht is geworden.

Wat springt er voor jullie uit qua mooie herinneringen in de samenwerking?

We hebben ontzettend leuke dingen meegemaakt in die 15 jaar. We zijn naar projecten geweest in veel verschillende landen; Zwitserland, Denemarken, België, Engeland. Je bent dan samen een periode on site om een project te realiseren. Ad: “Ik herinner me een moment dat er een huurauto voor ons gereserveerd was dat we aankwamen op het vliegveld. Een heel kleine Fiat500 ongeveer qua formaat. Wij stonden daar met onze grote koffers hard lachend naar te kijken, want zelfs 1 koffer paste niet in de kofferbak. Samen projecten on site doen zorgt gewoon voor veel verbinding, het is een heel leuke tijd en ik ben nog steeds heel blij bij Hexapole.”

Waarom past Hexapole zo goed bij jou, Ad?

De diversiteit in het werk, de gesprekken met de klanten. Het is ontzettend leuk om het hele traject mee te maken, van de eerste gesprekken bij de klant tot het echt in bedrijf gaan van de oplossing.

En waarom past Ad zo goed bij Hexapole, Bas?

Naast zijn kennis in de breedte, is hij ook als persoon echt een gouden collega. Het is niet normaal hoeveel ownership Ad pakt voor de projecten waar hij mee bezig is. Hij straalt echt verantwoordelijkheid uit en heeft allesbehalve een 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast is Ad echt een heel gezellige collega, iedereen in het team is echt super blij met hem.