Hexapole verzorgt Cloud werkplekken voor Uitzendbureau PolderKracht

Na jarenlang in de uitzendbranche te hebben gewerkt was het tijd voor een frisse wind. Vanaf 1 juli 2017 is Uitzendbureau PolderKracht BV actief.
PolderKracht zoekt vakbekwame, betrouwbare vakmensen en koppelt deze aan bedrijven in de industrie, transport en techniek-sector.
Zij doen dit op oplossingsgerichte en nuchtere wijze en hebben een team van goed op elkaar ingespeelde experts met jarenlange ervaring. Op deze manier kunnen ze klanten goed helpen.
De vakmensen staan hierbij altijd centraal! Immers: als werknemers tevreden zijn leveren ze goed werk wat weer zorgt voor tevreden klanten.

Heb je een bedrijf of ben je werkzaam binnen een organisatie in de industrie, transport of techniek en ben je op zoek naar goed personeel en een betrouwbare partner?
Ga dan snel een kop koffie doen bij PolderKracht!

Klik hier om meer te lezen over PolderKracht.

polderkracht-b-v-website

Een werkplek in de cloud is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. Uw medewerkers loggen in via onze portal (website) en hebben direct toegang tot hun eigen desktop, email, agenda en documenten. Een werkplek in de cloud is een volwaardige vervanger van een lokale werkplek; zonder dure servers en licenties.
Meer info..