Hexapole gaat verhuizen

Hexapole gaat begin 2023 verhuizen naar Alkmaar

We hebben leuk nieuws! We gaan begin 2023 verhuizen naar een prachtig pand aan de rand van Alkmaar, we zijn super trots op deze nieuwe stap!

Afgelopen jaren zijn we steeds verder geprofessionaliseerd. Na een periode met veel interessante projecten en fijne klanten op onze huidige plek, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken.

Met een prettige uitstraling en fijne werkplekken hebben we nog meer creativiteit voor gave projecten! Er is meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en interactie met onze partners, daardoor kunnen we nog harder en geconcentreerder werken aan de gewenste resultaten voor onze klanten.

Terwijl we al heerlijk aan het uitzoeken en inpakken zijn, zet onze interieurarchitect binnenkort de laatste puntjes op de i. Een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waar we de komende periode lekker aan de slag kunnen.

We houden jullie uiteraard op de hoogte via de email. Je bent ook meer dan welkom om in het voorjaar te komen kijken op onze nieuwe plek op de Robijnstraat in Alkmaar. De koffie staat voor je klaar!