Hoco RST: het verhuizen van het ict bedrijfsnetwerk naar een nieuw pand

Het stond rood omcirkeld in de agenda; de verhuizing van Hoco RST naar het nieuwe pand op het Tata Bedrijfsterrein. En daar kwam uiteraard heel wat bij kijken, waaronder de verhuizing van het bedrijfsnetwerk. Een verhuizing die volgens René van Rij, Managing Director bij Hoco RST, zeer soepel is verlopen.

Het nieuwe pand is aangesloten op het glasvezelnetwerk, want snelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar; ook voor Hoco RST. Om optimaal te kunnen profiteren van die hogere bandbreedte bouwde Hexapole vanaf nul een volledig nieuwe zakelijk netwerk op en regelde de verhuizing van het bedrijfsnetwerk. “De verhuizing is zeer soepel verlopen waarbij de overlast tot een minimum beperkt is gebleven”, zo stelt Van Rij. “Wij werken al jaren prettig samen met Hexapole en maken dankbaar gebruik van hun kennis en vakkundigheid op dit terrein”.

Hexapole verzorgt al ruim 30 jaar voor een groot aantal middelgrote en kleinbedrijven het ICT netwerkbeheer. Vanaf het configureren en installeren van een compleet netwerk zoals bij Hoco RST tot de beveiliging van bedrijfsgegevens met het Hexapole EndPoint Security pakket.
Wil je meer weten over het verhuizen van een bedrijfsnetwerk? Lees dan verder over ICT Netwerkbeheer of bel 0251 – 21 24 84