Hosted werkplekken

Heeft u er ooit van gedroomd om vanaf elk apparaat met internettoegang te kunnen werken en toch toegang te hebben tot al uw bedrijfsapplicaties en gegevens? Met een Hosted Werkplek is dit nu mogelijk!

hosted wekplek blob opt 300x276 - Hosted Werkplekken

Voordelen Hosted werkplekken

Flexibiliteit

Met een gehoste werkplek kunt u op elk moment en vanaf elke locatie toegang krijgen tot uw werkplek. U bent niet langer gebonden aan een specifieke fysieke locatie, waardoor u kunt werken waar en wanneer u maar wilt.

Schaalbaarheid

Een gehoste werkplek kan eenvoudig worden opgeschaald of aangepast aan uw behoeften. Of u nu uw team uitbreidt of seizoensgebonden pieken in werkbelasting heeft, u kunt snel en gemakkelijk extra gebruikers of bronnen toevoegen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Betrouwbaarheid

Gehoste werkplekken worden gehost op betrouwbare en veilige datacenters met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en redundantie. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u een hoge beschikbaarheid van uw werkplek kunt verwachten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storingen of dataverlies.

 

Kostenbesparing

Met een gehoste werkplek hoeft u niet te investeren in dure hardware of onderhoudskosten. U betaalt alleen voor wat u gebruikt op basis van een maandelijks abonnementsmodel, waardoor u uw IT-kosten kunt optimaliseren en voorspelbaar kunt maken.

Eenvoudig beheer

Het beheer van uw gehoste werkplek wordt uit handen genomen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Software-updates, systeemonderhoud en back-ups worden automatisch uitgevoerd, waardoor uw werkplek altijd up-to-date en beschermd is.

Veiligheid

Met een gehoste werkplek worden uw gegevens centraal beheerd en beveiligd. U profiteert van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirusbescherming en gegevensversleuteling, om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen dreigingen en ongeautoriseerde toegang.

Creëer uw ideale werkplek

Een gehoste werkplek biedt flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparing, betrouwbaarheid, veiligheid en eenvoudig beheer. Het stelt u in staat om efficiënter te werken, uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en uw focus te verleggen naar groei en succes.

Hosted werkplekken

Een Hosted Werkplek is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. Niet te verwarren met Microsoft 365. Het is een compleet ingerichte online werkplek met alle vertrouwde applicaties. Een Hosted Werkplek is een volwaardige vervanger van een lokale werkplek; zonder dure servers en licenties. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand.

Daarnaast biedt een Hosted Werkplek niet alleen flexibiliteit en toegankelijkheid, maar biedt het ook een veilige manier om bedrijfsgegevens en -applicaties op te slaan. Dit is mogelijk doordat alle gegevens en applicaties worden opgeslagen op de servers van Hexapole en niet op de computer van de gebruiker.

Door te werken in een Hosted Werkplek kun je op elk gewenst moment en op elke locatie aan de slag. Dit betekent dat u niet langer gebonden bent aan je kantoor en dat u productiever kunt zijn dan ooit tevoren. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens, omdat deze veilig worden bewaard op de Hexapole server.

Een werkplek in de cloud van Hexapole is inclusief support. De servicedesk van Hexapole is beschikbaar tijdens kantoortijden. U kunt onbeperkt voor meldingen, problemen en vragen over de werkplek in de cloud contact opnemen met onze helpdesk.

Voor uitgebreide support buiten kantoortijden maken wij graag een offerte op maat.

hosted werkplekken 2 1024x640 - Hosted Werkplekken

Hosted werkplekken van Hexapole

Kortom, een gehoste werkplek biedt flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparing, betrouwbaarheid, veiligheid en eenvoudig beheer. Het stelt u in staat om efficiënter te werken, uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en uw focus te verleggen naar groei en succes.

Neem contact met ons op via 072 – 303 40 50 en laat ons u helpen uw hosted werkplekken en uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.