Container Beheer Systeem

Het door Hexapole ontwikkelde Container Beheer Systeem tilt afvalinzameling naar een hoger niveau. Wij ontwikkelen en implementeren een op maat gemaakt Container Management System (CMS) voor een optimale inzameling van afval uit ondergrondse containers. Dankzij het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bijbehorende online platform zijn de technische gegevens en onderhoudshistorie op elk moment gemakkelijk in te zien.

Alle verschillende systemen onder één dak

Het Container Beheer Systeem van Hexapole bestaat uit een gestandaardiseerde kern, die door middel van maatwerkoplossingen door ons passend gemaakt wordt voor het betreffende bedrijf. Het systeem fungeert eigenlijk als een soort van schil over andere systemen heen, om deze bij elkaar te brengen. Een containerlandschap bestaat doorgaans uit meerdere containers en sensoren van verschillende leveranciers, met elk hun eigen systeem. Wij maken op maat koppelingen tussen deze systemen, zodat er één gestroomlijnd integraal systeem ontstaat, met een eenduidige interface naar de gebruiker.

Verzamel- en transportcontainers

De gestandaardiseerde kern van ons Container Beheer Systeem bestaat uit een dashboard en registratie van keuringen, inspecties en reparaties.

Special voor verzamelcontainers zijn er modules voor optimalisatie van afvalinzameling. Door informatie uit het managementsysteem van de ondergrondse containers zelf in te laden, deze te combineren met statische schema’s en sensor informatie kan dagelijks een planning gemaakt worden op basis van vulgraad.

Bij transportcontainers met veel verplaatsingen tussen verschillende vestigingen, is het van belang om inzicht te krijgen in de locatie van de containers. Tracking van transportcontainers kan plaatsvinden d.m.v. RFID-tags of GPS-systemen. Deze systemen kunnen gekoppeld worden aan het CMS waardoor er in het dashboard de actuele container-locatie kan worden weergegeven.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij onze maatwerkoplossingen wordt het Container Beheer Systeem precies passend gemaakt bij het werkproces van het bedrijf. Belangrijk om te weten is dat wij geen manier van werken opleggen. In overleg richten wij het systeem in zoals jij dat wenst, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers.

Een passend Container Beheer Systeem

Nieuwsgierig geworden naar het Container Beheer Systeem van Hexapole? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via tel. 0251 21 24 84. Wij gaan graag met jou om tafel om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.