Hexapole gaat de volledige softwarematige besturing leveren voor een groots mechanisatie project in Brabant.

Logistiek en goederenstroom optimaliseren? Ontdek ORM!

Een groot import-/exportbedrijf in Brabant kiest voor de Order Release Module (ORM) van onze samenwerkingspartner DLS met softwarebesturing van Hexapole. Met de ORM wordt de goederenstroom gemechaniseerd en geoptimaliseerd. DLS levert de volledig mechanica, Hexapole levert zowel de machinebesturing (het level 1) en ook de overkoepelende softwarelaag met business rules en database (het level 2).

Order Release Module (ORM)

De Order Release Module (ORM) is een volautomatisch orderpicking systeem voor artikelen in omdozen, kratten, dozen trays etc. Bufferen en sorteren is gecombineerd in één systeem met een ongekende uitvoersnelheid en bovendien in een zeer compacte bouwwijze. In een ORM worden artikelen tijdelijk op Friction-Drive™ rollenbanen gebufferd. Iedere Friction-Drive™ rollenbaan is uitgerust met een stopper/vrijgave-unit (de dispenser) waarmee de artikelen met hoge snelheid in iedere gewenste volgorde en hoeveelheid kunnen worden uitgeleverd aan één of meerdere palletizers of rolcontainer-stapelaars.

Partnership DLS en Hexapole

Dynamic Logistic Systems (DLS) is specialist in geautomatiseerde orderverzamelsystemen (mixed case picking oplossingen, high-speed sorteersystemen), accumulerende rollenbaan conveyors, rollenbanen voor pallets of voor kleinere items zoals dozen, bakken, trays etc. De teams van DLS en Hexapole werkten in het verleden al vaker nauw samen om goederenstromen te automatiseren. Een samenwerking die resulteert in korte en snelle communicatielijnen, besparing van tijd en geld, stapeling van kennis en ervaring. Een samenwerking waar wij trots op zijn.

Meer weten of en hoe wij ook uw magazijn of distributiecentrum kunnen mechaniseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.