Trots presenteren wij: De DLS Dispatch Buffer – Een Revolutie in Orderverwerking!

In de dynamische wereld van online orderverwerking, waar snelheid en nauwkeurigheid cruciaal zijn, hebben Dynamic Logistic Systems B.V. en Hexapole Automatisering BV een baanbrekende oplossing geïntroduceerd: de DLS Dispatch Buffer (DDB). Deze innovatie is een gamechanger in het efficiënt sorteren van orders, ontworpen om de uitdagingen van het sorteren van bakken of dozen op route en in de gewenste volgorde aan te pakken.

De DLS Dispatch Buffer onderscheidt zich door zijn compacte ontwerp, waardoor ruimte-efficiënt sorteren mogelijk wordt. Dankzij de geavanceerde technologieën zoals de Friction Drive en naadloze integratie met DLS sequencers, biedt de DDB flexibiliteit en betrouwbaarheid in het orderpickproces. Met succesvolle implementaties bij diverse online retailers, bewijst de DLS Dispatch Buffer zijn waarde door operationele efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.

We zijn trots op deze prestatie en nodigen u uit om te ontdekken hoe de DLS Dispatch Buffer uw orderverwerking kan transformeren. Lees hier meer over onze verzendbuffer. Neem voor meer informatie contact met ons op en maak het verschil in de wereld van online retail.