Industriële automatisering

Met zo’n 25 jaar ervaring is Hexapole jouw betrouwbare en volwaardige partner op het gebied van industriële automatisering. Bedrijven uit heel Europa weten onze deskundige engineers te vinden wanneer zij besturings- en automatiseringssystemen willen laten ontwerpen, bouwen en implementeren. En daar draaien wij onze hand niet voor om.

PLC Engineering

In de industriële sector worden machines veelal aangestuurd met PLC’s, Programmable Logic Controllers. Daarmee zijn deze elektronische apparaten met een microprocessor een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gang van zaken. Onmisbaar zelfs. Wanneer er sprake is van capaciteitsproblemen of een gebrek aan specifieke kennis komen wij als expert op het gebied van industriële automatisering aan bod.
Hexapole levert zowel de PLC als de voor jouw bedrijf om maat geschreven software. Zo zorgen wij ervoor dat de machines, en daarmee het hele productieproces optimaal functioneert. Verder kunnen wij de PLC-systemen ook integreren in een totaaloplossing met SCADA, HMI en een database-applicatie.

Onze experts

Het programmeren van allerlei verschillende type PLC’s is dagelijkse kost voor onze PLC programmeurs. Deze zo belangrijke apparaten kennen daardoor geen geheimen voor de experts van Hexapole. Stuk voor stuk hebben ze ruime ervaring in het werken met onder meer Siemens, Allen Bradley, Beckhoff en B&R. Doordat PLC’s doorgaans ook communiceren met systemen als database-applicaties, Remote I/O, sensoren, camera’s, barcodesystemen en andere PLC’s. Onze PLC programmeurs zorgen voor betrouwbare verbindingen, mede dankzij jarenlange ervaringen met verschillende systemen als Ethernet, EtherCAT, Profibus, Profinet, Modbus, CANbus en RS 232/485.

24/7 Support

Wanneer jij kiest voor Hexapole als jouw volwaardige partner op het gebied van industriële automatisering, dan kan je kiezen voor onze storing- en supportservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ons storingsnummer is altijd bereikbaar, en wij proberen jouw problemen direct en vakkundig te verhelpen. Geen vaste klant, maar wel een storing? Neem gerust contact met ons op via 072 - 303 40 50.

Nooit meer zorgen over industriële automatisering

Op zoek naar een volwaardige partner op het gebied van industriële automatisering, en ondersteuning van deskundige expert voor wie geen enkel PLC-systeem een probleem vormt? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via tel. 072 - 303 40 50. Wij gaan graag met jou om tafel om te kijken waar de wensen en behoeften liggen, en hoe wij jou daarbij van dienst kunnen zijn.